Bazin ÎNOT

Piscina este una dintre cele mai cunoscute modalități de a te bucura de proprietățile apei, fie că vrei să înoti sau doar să te răcorești. Piscina noastră are o lungime de 20 metri, lățimea 6 metri iar adâncimea acesteia este de 1.50 metri, fiind egală pe toată lungimea piscinei. Aceasta oferă posibilități de relaxare atât în timpul verii cât și în zilele friguroase de iarnă. Spațiul interior este dotat cu șezlonguri.

TARIFE CURSURI ÎNOT

Abonament

Abonament

Abonament

Curs Inot Sedință Individual 2-3 Pers. Grup
Adulți 70 Lei 650 Lei 550 Lei
Copii 70 Lei 650 Lei 550 Lei 500 Lei

Pentru adulți sunt în intervalul orar 07:00 – 21:00 și se fac doar pe baza de programare

*Tarifele de mai sus sunt exprimate în Lei cu TVA inclus și sunt /persoană
*În intervalul orar 07:00 – 10:00 și 19:00 – 22:00 accesul la pișcina de înot este doar pentru adulți
*Ședintă înot – 50 minute
*Valabilitatea abonamentelor este de 45 zile și cu acces 10 intrări

Bazin APĂ SĂRATĂ

Bazinul cu apă sărată are o dimensiune de 6 metri lungime si 5 metri lățime, iar adâncimea este de 1.10 metri. Apa sărată este recomandată pentru tratarea următoarelor afecțiuni: afecțiunile aparatului locomotor (reumatisme degenerative, articulare, post-traumatice), afecțiuni ginecologice, gastrointestinale și hepato-biliare. Este de asemenea recomandată și pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare.

Beneficiile apei sărate la copii: ajută la tratarea amigdalitei, faringitei, bronșitei, este benefică celor care suferă de obezitate, stări post rahitice, cifoze, scolioze sau întârzieri de creștere în greutate și înălțime.

PISCINă INTERIOARĂ PENTRU COPII

Bazinul destinat copiilor este amenajat separat și delimitat de zona de relaxare. Acesta are o adâncime de 70 cm, lungime 7 metri și latimea 6 metri. Copii care vor beneficia de accesul la piscină vor primi și accesorii pentru apă pentru a le asigura din start distracția și buna dispoziție.