TCI Social Club îmbină perfect o selecție largă de facilități de agrement atât pentru adulți cât și pentru copii, gândite în mod special pentru a vă aduce un plus de energie și în același timp pentru a vă asigura relaxare și răsfăț.
TCI Social Club îmbină perfect oportunitățile de networking social și de afaceri cu activități de agrement atât în interior cât și în aer liber.

Situat în cartierul Borhanci, Clubul TCI se întinde pe o suprafață de 6000 mp.
Clubul vă pune la dispoziție și un restaurant cu o capacitate de 100 locuri. Acesta este modular și se pliază perfect cerințelor dumneavoastră pentru servirea mesei, fie că doriți să luați masa de prînz sau o cină în familie, o petrecere corporate sau un eveniment privat.
Restaurantul nostru vă oferă prin meniul a la carte o gamă diversificată de preparate din bucătaria tradiţonală şi internațională.

Pentru partea de networking vă oferim şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 40 persoane aranjament teatru, 30 persoane aranjament U shape.

TCI Social Club vă pune la dispoziție și un bazin destinat înotului cât și un bazin cu apă sărată.

Copiilor le punem la dispoziție piscina interioară dar și loc de joacă atât în interior cât şi în exterior.

Misiunea clubului nostru este de a crea un cadru confortabil, în care se împletesc serviciile sport, divertisment, relaxare și wellness, adaptate unei game variate de nevoi.
Echipa noastră este una tânără cu stagii atât în ţară cât şi în străinătate dispuse la comunicare şi relaţionare permanentă, deschişI la propuneri de colaborare , competente să ofere consultanţă de specialitate în domeniu.

Dacă v-am stârnit curiozitatea sau interesul, vă așteptăm cu mare drag – ne puteți suna sau scrie pentru a face o rezervare.

GALERIE