GRADINA DE VARA

Clubul vă pune la dispoziție o terasa acoperita cu o capacitate de 50 locuri , un spatiu verde cu o capacitate de 30 locuri si un loc de joaca amenajat pentru copii. Acesta este modular și se pliază perfect cerințelor dumneavoastră pentru servirea mesei, fie că doriți să luați masa de prânz sau o cină în familie, o petrecere corporate sau un eveniment privat. Gradina de vara vă oferă prin meniul a la carte o gamă diversificată de preparate din bucătăria tradițională și internațională.

MENIU TERASA

TERASA EXTERIOARĂ

Terasa noastră este o grădină de vară care oferă un spațiu generos cu mai multe tipuri de locuri pentru relaxare, sub umbrele, pe spațiu verde,  sub terasa acoperită cu lemn, unde te poți relaxa în zilele de vară.
Locația fiind ideală pentru un moment de relaxare sau pentru o seară cu prieteni sau familie.

FACILITĂȚI ȘI BENEFICII

CONTACTEAZĂ-NE
  • Alege una dintre mesele noastre în aer liber, pe iarba sau terasa acoperita

  • Bucurați-vă de preparate delicioase pregătite sub ochii voștri de bucătari talentați.

  • Loc de joaca amenajat pentru cei mici

  • Organizam Evenimente Corporate si Seri tematice

  • Organizam Evenimente Private

  • Parcare spatioasa

TCI EVENTS

EVENIMENTE CORPORATE

TCI Social Club poate găzdui o gamă variată de evenimente corporate, de la întâlniri de business, training-uri, prezentări, seminarii, cine festive și până la cocktailuri, conferințe, lansări de produs, petreceri de Crăciun.

DETALII

TCI EVENTS

EVENIMENTE PRIVATE

La TCI Social Club puteți organiza evenimentele speciale din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre nuntă, o aniversare, un botez sau alt eveniment important.

DETALII