BAZIN DE ÎNOT

Piscina este una dintre cele mai cunoscute modalităţi de a te bucura de proprietăţile apei, fie că vrei sa înoți sau doar sa te răcorești. Piscina noastră are o lungime de 20 metri, lăţime 6 metri iar adâncimea acesteia este de 1.50 metri, fiind egală pe toată lungimea piscinei. Aceasta oferă posibilităţi de relaxare atât în timpul verii cât și în zilele friguroase de iarnă. Spaţiul interior este dotat cu șezlonguri.

Copiii se pot bucura de piscina amenajata special pentru nevoilor lor. Bazinul destinat copiilor este amenajat separat și delimitat de zona de relaxare. Acesta are o adâncime de 70 cm, lungime 7 metri și lățimea 6 metri. Copii care vor beneficia de accesul la piscină vor primi și accesorii pentru apă pentru a le asigura din start distracția și buna dispoziție.

In piscina de inot casca este obligatorie.

CURSURI DE ÎNOT

BAZIN APĂ SĂRATĂ , JACUZZI , SAUNĂ CU SARE

Bazinul cu apă sărată are o dimensiune de 6 metri lungime și 5 metri lățime, iar adâncimea este de 1.10 metri. Apa sărată este recomandată pentru tratarea următoarelor afecțiuni: afecțiunile aparatului locomotor (reumatisme degenerative, articulare, post-traumatice), afecțiuni ginecologice, gastrointestinale și hepato-biliare. Este de asemenea recomandată și pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare. In bazinul cu apa sarata casca este obligatorie.

Beneficiile apei sărate la copii: ajută la tratarea amigdalitei, faringitei, bronșitei, este benefică celor care suferă de obezitate, stări post rahitice, cifoze, scolioze sau întârzieri de creștere în greutate și înălțime.
Încearcă o terapie cu aerosoli în sauna uscată cu pereți din sare de Himalaya și temperaturi între 60°C și 70°C.

De ce este specială? Peretii saunei sunt realizați din blocuri de sare de Himalaya cu efect benefic imediat asupra căilor respiratorii. Primul efect vizibil după o sedință de aerosoli în sauna Himalaya este respirația mai ușoară. Terapia cu aerosoli este 100% naturală și nu are efecte secundare.

FITNESS ȘI AEROBIC

Care este scopul antrenamentului tău? Îți dorești să consumi mai multe calorii fără să soliciți prea mult musculatura la clasele de Grup Fitness? Sau să îți dezvolți mai mult masa musculară în Gym? Noi îți recomandăm să faci și aerobic pentru sănătatea aparatului cardio-vascular, care este solicitat în timpul antrenamentelor de forță din Gym.
De ce să practici Fitness sau Aerobic?
Mersul la sală sau aerobic ajută, printre altele, la prevenirea anumitor boli precum: hipertensiune, diabet, accident vascular cerebral, anumite tipuri de cancer sau boli de inimă.

DEVINO MEMBRU

TERENURI TENIS

“Sportul Alb” așa cum mai este numit tenisul, este un sport complex care te provoacă fizic și mental, o combinație perfectă de a testa reflexele , perspicacitatea și elasticitatea. Un aspect important al tenisului este acela că poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă, iar beneficiile sale asupra corpului și a minții sunt numeroase. Tenisul ne ajută să ne menținem sănătoși și energici și are un efect pozitiv asupra stării de spirit stimulând gândirea strategică. Practicându-l cu regularitate vom obține o musculatură tonifiată iar pierderea în greutate va fi rapidă.

Practicat de câteva ori pe săptămână, cu echipa noastră de profesori, cu prietenii , sau în cadrul competițiilor organizate de către TCI Social Club, tenisul îți va aduce numeroase oportunități de socializare.

TARIFE ȘI REZERVĂRI

TEREN GAZON SINTETIC

TCI Social Club vă pune la dispoziție un teren cu gazon sintetic cu lungime de 40m și lățime 12m. Pe acest teren se pot organiza meciuri de mini fotbal, tenis cu piciorul, volei.

TARIFE ȘI REZERVĂRI

Devino membru

FI UNUL DINTRE NOI

Devino membru