TERENURI TENIS

“Sportul Alb” așa cum mai este numit tenisul, este un sport complex care te provoacă fizic și mental, o combinație perfectă de a testa reflexele , perspicacitatea și elasticitatea. Un aspect important al tenisului este acela că poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă, iar beneficiile sale asupra corpului și a minții sunt numeroase. Tenisul ne ajută să ne menținem sănătoși și energici și are un efect pozitiv asupra stării de spirit stimulând gândirea strategică. Practicându-l cu regularitate vom obține o musculatură tonifiată iar pierderea în greutate va fi rapidă.

Practicat de câteva ori pe săptămână, cu echipa noastră de profesori, cu prietenii , sau în cadrul competițiilor organizate de către TCI Social Club, tenisul îți va aduce numeroase oportunități de socializare.

TARIFE ȘI REZERVĂRI

TEREN GAZON SINTETIC

TCI Social Club vă pune la dispoziție un teren cu gazon sintetic cu lungime de 40m și lățime 12m. Pe acest teren se pot organiza meciuri de mini fotbal, tenis cu piciorul, volei.

TARIFE ȘI REZERVĂRI

FITNESS ȘI AEROBIC

Care este scopul antrenamentului tău? Îți dorești să consumi mai multe calorii fără să soliciți prea mult musculatura la clasele de Grup Fitness? Sau să îți dezvolți mai mult masa musculară în Gym? Noi îți recomandăm să faci și aerobic pentru sănătatea aparatului cardio-vascular, care este solicitat în timpul antrenamentelor de forță din Gym.

De ce să practici Fitness sau Aerobic?

Mersul la sală sau aerobic ajută, printre altele, la prevenirea anumitor boli precum: hipertensiune, diabet, accident vascular cerebral, anumite tipuri de cancer sau boli de inimă.

5 ELEMENTE ce definesc Fitnessul.

Cardio – reprezintă capacitatea inimii, plămânilor și a sistemului vascular de a furniza mușchi și tesuturi în timpul activității fizice ridicate, sânge bogat în oxigen.

Forța musculară – este cantitatea de mușchi pe care un mușchi sau un grup muscular îl poate exercita împotriva unei rezistențe ridicate (ridicarea greutății și nu numai).

Rezistența musculară – este capacitatea unui mușchi sau a unui grup muscular de a repeta o anumită mișcare de mai multe ori sau de a rămâne în aceeași poziție pentru o perioadă mai lungă de timp.

Flexibilitate – este specifică articulațiilor și reprezintă o serie de mișcări ale articulațiilor, dar și ale mușchilor și țesuturilor din jurul lor. Flexibilitatea adecvată îmbunătățește starea fizică și reduce riscul de accidente și răniri.

Compoziția corpului – este procentul de grăsime, mușchi și os din corpul dumneavoastră. În mod normal, este exprimat ca raport între masă musculară și masă grasă. Masa musculară este formată din mușchi, oase, piele, organe interne și apă. Grăsimea este grăsime și țesut gras.

Antrenament de fitness și antrenament de forță

Programul nostru de fitness se desfășoară sub supravegherea atentă a instructorilor specializați, fiecare cu o bogată experiență și promovarea unor programe variate de întreținere a corpului concepute pentru a satisface cele mai exigente așteptări. Ei vor lua în considerare nevoile dvs. nutriționale, stilul de viață, trăsăturile corpului și nevoile dvs. de dezvoltare pentru a face un program special de antrenament pentru dvs.

TARIFE ȘI REZERVĂRI

TEREN DE JOACĂ PENTRU COPII

Locul de joacă din exterior cuprinde jocurile copilăriei: cosca, topogan, leagăn, trambulină. Spațiul este amplasat lângă terasa exterioară- astfel părinții se pot relaxa la o cafea iar copilul se poate bucura de copilărie.
Spațiul de joacă este dotat cu covor antiderapant cât și cu băncuțe dacă ne dorim să fim mai aproape de copii noștri.

Devino membru

FI UNUL DINTRE NOI

Devino membru