RESTAURANT

Clubul vă pune la dispoziție și un restaurant cu o capacitate de 100 locuri. Acesta este modular și se pliază perfect cerințelor dumneavoastră pentru servirea mesei, fie că doriți să luați masa de prânz sau o cină în familie, o petrecere corporate sau un eveniment privat. Restaurantul nostru vă oferă prin meniul a la carte o gamă diversificată de preparate din bucătăria tradițională și internațională.

MENIU RESTAURANT

TERASA EXTERIOARĂ

Terasa noastră este o grădină de vară care oferă un spațiu generos cu mai multe tipuri de locuri pentru relaxare, sub umbrele, pe spațiu verde,  sub terasa acoperită cu lemn, unde te poți relaxa în zilele de vară.
Locația fiind ideală pentru un moment de relaxare sau pentru o seară cu prieteni sau familie.

FACILITĂȚI ȘI BENEFICII

CONTACTEAZĂ-NE
  • Localizare într-un cadru natural deosebit

  • Clădire spectaculoasă, cu un design original și inovator

  • Sălile dispun de echipament audio-video de ultimă generație

  • Internet wireless gratuit

  • Parcare spațioasă

  • Consilieri profesioniști care vor fi alături de dumneavoastră pas cu pas pentru a se asigura de reușita evenimentelor

TCI EVENTS

EVENIMENTE CORPORATE

TCI Social Club poate găzdui o gamă variată de evenimente corporate, de la întâlniri de business, training-uri, prezentări, seminarii, cine festive și până la cocktailuri, conferințe, lansări de produs, petreceri de Crăciun.

DETALII

TCI EVENTS

EVENIMENTE PRIVATE

La TCI Social Club puteți organiza evenimentele speciale din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre nuntă, o aniversare, un botez sau alt eveniment important.

DETALII