PISCINĂ EXTERIOARĂ

TCI oferă vizitatorilor plăcerea de a se relaxa la piscina exterioară cu apă încălzită prin panouri solare. Dimensiunea piscinei fiind de 12m lungime și 6 m lățime. Piscina dispune de hridomasaj, umbrelă de apă, cascadă.

BAZIN DE ÎNOT

Piscina este una dintre cele mai cunoscute modalităţi de a te bucura de proprietăţile apei, fie că vrei sa înoți sau doar sa te răcorești. Piscina noastră are o lungime de 20 metri, lăţime 6 metri iar adâncimea acesteia este de 1.50 metri, fiind egală pe toată lungimea piscinei. Aceasta oferă posibilităţi de relaxare atât în timpul verii cât și în zilele friguroase de iarnă. Spaţiul interior este dotat cu șezlonguri.

In piscina de inot casca este obligatorie.

CURSURI DE ÎNOT

BAZIN DE APĂ SĂRATĂ ȘI SAUNĂ CU SARE

Bazinul cu apă sărată are o dimensiune de 6 metri lungime și 5 metri lățime, iar adâncimea este de 1.10 metri. Apa sărată este recomandată pentru tratarea următoarelor afecțiuni: afecțiunile aparatului locomotor (reumatisme degenerative, articulare, post-traumatice), afecțiuni ginecologice, gastrointestinale și hepato-biliare. Este de asemenea recomandată și pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare. In bazinul cu apa sarata casca este obligatorie.

Beneficiile apei sărate la copii: ajută la tratarea amigdalitei, faringitei, bronșitei, este benefică celor care suferă de obezitate, stări post rahitice, cifoze, scolioze sau întârzieri de creștere în greutate și înălțime.
Încearcă o terapie cu aerosoli în sauna uscată cu pereți din sare de Himalaya și temperaturi între 60°C și 70°C.

De ce este specială? Peretii saunei sunt realizați din blocuri de sare de Himalaya cu efect benefic imediat asupra căilor respiratorii. Primul efect vizibil după o sedință de aerosoli în sauna Himalaya este respirația mai ușoară. Terapia cu aerosoli este 100% naturală și nu are efecte secundare.

PISCINA INTERIOARĂ PENTRU COPII

Bazinul destinat copiilor este amenajat separat și delimitat de zona de relaxare. Acesta are o adâncime de 70 cm, lungime 7 metri și lățimea 6 metri. Copii care vor beneficia de accesul la piscină vor primi și accesorii pentru apă pentru a le asigura din start distracția și buna dispoziție.

DE CE TERAPIE CU SARE?

  • Apa sărată tratează afecțiunile aparatului locomotor (reumatisme degenerative, articulare, post-traumatice)

  • Apa sărată este recomandată pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare.

  • Apa sărată este recomandată pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare.

  • Apa sărată la copii ajută la tratarea amigdalitei, faringitei, bronșitei, este benefică celor care suferă de obezitate, stări post rahitice, cifoze, scolioze sau întârzieri de creștere în greutate și înălțime.

  • Aerosolii în sauna Himalaya au efect benefic imediat asupra căilor respiratorii.

  • Terapia cu aerosoli este 100% naturală și nu are efecte secundare.

Devino membru

FI UNUL DINTRE NOI

Devino membru